S&P 500 ^GSPC 5,099.96 +1.02%
Alphabet GOOG $173.69 +9.97%
Nvidia NVDA $877.35 +6.18%
Amazon AMZN $179.62 +3.43%
Microsoft MSFT $406.32 +1.82%
Tesla TSLA $168.29 -1.11%
Meta META $443.29 +0.43%
Apple AAPL $169.30 -0.35%

Zajímá vás finanční rozvaha, P/E ratio nebo EBITDA firem z trhu START? Do detailu cenného papíru jsme přidali novou záložku "Finanční data", ve které najdete veškeré finanční ukazatele společnosti. Užitečnou funkcí je i jednoduchý export do formátu XLS, který umožňuje každému další zpracování.

"Trh START je v přístupu k informacím zcela výjimečný. Již nyní mají investoři unikátní možnost přímé komunikace přímo s majiteli firem nebo jejich nejužším vedením 2x ročně v rámci #STARTDay, čehož investoři velmi rádi využívají. Jde tedy o další významné posílení dostupnosti informací o obchodovaných společnostech, a tím k posílení celkové transparentnosti trhu", říká Petr Koblic, generální ředitel #BCPP.


toto je určitě skvělý krok správným směrem.👍 Bylo by super, kdyby se START DAY konal častěji. Například každé čtvrtletí.👍

Jak přesně funguje v daný den komunikace s majiteli? Dostanu se vůbec k dotazu? Určitě o to má zájem vícero investorů.

Dobrý den, během START Day se se zástupci jednotlivých emitentů můžete spojit na konferenčním hovoru. Pokud na trh vstupuje nová společnost, tak ji představujeme v živém vysílání na našem Youtube, takže dotazy lze pokládat do chatu. 

Obvykle se zodpoví veškeré dotazy, ale pokud se z nějakého důvodu Váš dotaz nezodpoví během vysílání, tak je případně zodpovězen písemně na našich stránkách/pod záznamem hovoru do jednoho týdne.

Super, konečně užitečná funkce. Nemůžete prozradit, co chystáte dále? Díky

V tomto roce chystáme, nejen s trhem START, několik novinek, které budeme představovat v průběhu rok. Například bychom rádi implementovali zmíněnou sekci s finančními daty napříč trhy.

Super. Díky za reakci :)

Super, tohle investoři ocení! 👌