S&P 500 ^GSPC 5,127.79 +1.26%
Apple AAPL $183.36 +5.97%
Nvidia NVDA $887.83 +3.46%
Meta META $452.05 +2.35%
Microsoft MSFT $406.66 +2.22%
Amazon AMZN $186.24 +0.82%
Tesla TSLA $181.14 +0.63%
Alphabet GOOG $169.01 +0.33%

Zítra před otevřením trhu máme výsledky americké banky Goldman Sachs $GS+1.3%  a Bank of America $BAC+1.0% .

Vzhledem k tomu, co se ve světě bankovnictví a úrokových sazeb děje, se očekává, že banky na tom budou dobře.

Taková první Vlaštovka již byla $JPM-0.6%

Večer tam hodím spekulativní call opci na $GS. 
Zítra se budu soustředit na Netflix $NFLX, který reportuje výsledky po uzavření obchodování. Zde se také očekávají kladné výsledky s možností pozitivního překvapení. 
Možný call zvážím zítra.

Jde pouze o můj vlastní pohled na trhy. Nejedná se o finanční doporučení.

$GS+1.3% 

Taky čekám, co banky ukážou. Ale já teda na long term. Tyhle jmenované asi ukážou dobré výsledky. Otázkou je, co ty menší

Určitě budu sledovat bankovní sektor. Přijde mi ze se to přestalo řešit hrozně rychle

Banky budou celkově zajímavé. $JPM-0.6% byla první ukázka jak by to mohlo vypadat, tak uvidíme.

Uvidíme, jestli se něco vyvrbí na indexech. Budu asi pravděpodobně koukat po Iron Condorovi na jednom z hlavních indexů (buď asi $SPY+1.2% nebo $IWM+1.0% ), Pokud by se nám náhodou zvedla volatilita, tak se mrknu, zda tam nedokážu vykouzlit něco s PUT spreadem.

Na indexech spíše očekávám pokles, ale uvidíme. V první polovině týdne ještě můžeme růst.

Tak pokud to nebude razantní pokles alá armagedon, tak je mi to u Condora celkem šumák. Pokud to půjde jenom mírně dolů, tak mi to vadit nebude, a i tak z toho půjde něco vyždímat. Ale uvidím, jestli ho budu otevírat. musím mrknout odpoledne, nebo k večeru, jak to bude na trzích vypadat.

Dobré ráno, osobně si myslím že oba scénáře jak růst tak pokles jsou na obzoru záleží jaká je důvěra investorů ale spíš si myslím že důvěra je co bankám chybí 😅

Indexy jsou u rezistence, ale banky klidně po výsledcích poskočí mohou. Důvěra není tak silná, ale pokud budou dobrá čísla, bude to všem jedno…

Pro mě budou mnohem zajímavější malé banky, než další giganti. Problémy netrápí giganty, ale ty drobné hráče s nejasnou rozvahou.

Určitě se společnosti s menší tržní kapitalizací pohonu o více %, ale není to u nich tak jasné. To sice není nikdy, ale velké společnosti mají něco do sebe.