S&P 500 ^GSPC 5,048.42 -0.46%
Meta META $441.38 -10.56%
Tesla TSLA $170.18 +4.97%
Nvidia NVDA $826.32 +3.71%
Microsoft MSFT $399.04 -2.45%
Alphabet GOOG $157.95 -1.96%
Amazon AMZN $173.67 -1.65%
Apple AAPL $169.89 +0.51%

Britský antimonopolní úřad zablokoval společnosti $MSFT-2.4%  převzetí videoherního giganta $ATVI+0.1% . Transakce měla Microsoft přijít na zhruba 69 miliard dolarů. Activision Blizzard stojí za herními tituly jako jsou Call of Duty, World of Warcraft, Starcraft, Diablo či Candy Crush.

Akcie $ATVI+0.1%  na tuto zprávu reagují velkým poklesem a to až o -10%.

Vote to see the results! 50 answers already!

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

ja už měl zato že tohle je hotová věc ale Oto je celkem překvapující :/ . Celkem škoda pro A. B.

No, tak tohle nevyšlo podle plánu. Já jsem zde byl pouze pozorovatelem, ale když i Buffett tomu věřil a nic, no to je něco.

Buffettova investice mě zarazila, většinou vybírá hodně kvalitní společnosti, ale tady jak to trefil třeba o týden dříve, než Microsoft oznámil akvizici to mě dost překvapilo.

Buffett bude mít trochu jiné info než ostatní...

To mě trochu mrzí a myslel jsem že by to mohlo vyjít. Přece jenom s tím problémy byli už i před tím takže se dalo něco takového očekávat. Ale chvíli to vypadalo nadějně.

Zase je tu krasne videt prehnana reakce trhu. Tohle jeste neznamena, ze ta dohoda nemuze dopadnout. Je to vyjadreni jednoho z regulatoru a MSFT se proti nemu odvola. Stejne jako kdyz na nej FTC podalo zalobu, tak se nedavno firma vyjadrila, ze tu dohodu stejne protlaci.

Dalsi vec je, ze tu mame ohodnoceni akcie na 95usd (hodnoty z roku 2021) a neni duvod si myslet, proc by to aktualne melo byt mene. Kdo prodava jen kvuli tomu, ze se nedocka brzke vyplaty v tomto roce muze treba za rok docela litovat (leda by ty penize zhodnotil lepe nekde jinde;)

Přesně, trh na většinu věcí reaguje přehnaně. Stejně jako na včerejší výsledky Microsoftu. Občas je to ideální příležitost k nákupu.

Tyjo, na tento nákup už jsem prakticky zapomněl s tím, že je hotový.

Akcie mám, naštěstí za nákup nižší, tudíž ještě trochu v plusu, ale kdo ví no, možná prodám i když nerad, jelikož má tato společnost řekl bych ty nejlepší hry na světě, která stále hraje statisíce, možná miliony hráčů.

Tak tohle bylo možná lehce očekávané, ale pro mě je to trochu šok. Bral jsem to v podstatě jako hotovou věc, která nakonec vyjde, ale zase chápu důvody zablokování této dohody.

Také jsem si myslel že už je hotovo i přes nějaké problémy, ale pak už to vypadalo nadějně a skoro už to bylo. A teď tohle.

Já si to taky myslel, už to trvá docela dlouho. Dnes jsem právě četl, že tomu bude možná konec. Myslím si, že ze strany Microsoftu přijde odvolání.