S&P 500 ^GSPC 5,297.1 -0.21%
Meta META $473.15 -1.74%
Amazon AMZN $183.60 -1.28%
Alphabet GOOG $175.42 +0.89%
Microsoft MSFT $420.93 -0.51%
Tesla TSLA $174.87 +0.51%
Nvidia NVDA $943.46 -0.30%
Apple AAPL $189.86 +0.08%

Super společnost, ale faktem je, že hlavním trhem je Evropa. V USA to skoro neznají, tam jedou všichni Apple Music. Akcie na tom není moc dobře. Dá se říct, že od vstupu na burzu před pár lety jede v bočním trendu...

S připočtením faktu zvýšení předplatného si myslím, že to akcie společnosti oslabí. Jelikož US trh opravdu Apple music využívá ve velkém..

Za me super produkt, ale spatna akcie. Kdyz uvidim, ze to dokazou drzet v zisku tak zdrazeni nejak preziju a treba se casem stanu spoluvlastnikem:)

Uvidíme jak uživatelé a trhy zareagují 😊

Tohle je strašně výstižné, produkt značky ideál, ale investičně mi to smysl v tuto chvíli nedává.

tohle si myslím že je krok špatným směrem když vidím konkurenci která nabízí více možností tak navýšení ceny bude víc na škodu protože za víc peněz je tam opravdu málo muziky ....

Máme stejný názor.

Muzete prosim jmenovat nejake lepsi alternativy? Jako uzivatel SPOT potrebuji mit hlavne moznost si vse stahnout do pameti pro usporu dat, tvorbu playlistu, pripadne co nejlepsi nabidku podobnych umelcu, ktere jeste neznam.

hele myslím si že neomezený tarif řeší spoustu problémů, nicméně já používám jak spotify tak apple music je to prostě individuální stejně jako když někdo řeší co je lepší Apple nebo Android :D

Už dlouhodobě používám YT music, které sice není uplně propracované, ale zato nabízí mnohem větší výběr + samozřejmě je součástí Youtube premium, které je samo o sobě skvělé. Řekl bych, že na úkor právě YT music bude pomalu Spotify upadat, ale hodně pomalu, musí doladit tu appku.

Za mě je YT music skvělá alternativa, kterou také využívám, Spotify by mělo udělat vylepšení aplikace a přidaní žánrů, aby si udržela konkurenceschopnost. Proto si nemyslím, že krok zvýšit předplatné, je správně.

Já dodnes nepochopil, proč bych to měl konkrétně používat., když existují bezplatné alternativy s lepším výběrem. Spousta věcí a žánrů tam kompletně chybí.

Je to hodně subjektivní názor, já osobně Spotify používám, ale ne jako jedinou aplikaci. Souhlasím s Vámi, že spousta věcí a žánrů tam stále chybí.

Jaké alternativy máš na mysli? Jsou bez reklam? Pro inspiraci.

Mám na mysli např. Youtube premium, které je pro mne jakožto dlouholetého uživatele skvělé. Ale každému může vyhovovat něco jiného.😊

Co se týče hudby např: do mobilu, tak stačí stahovat videa z YT do mp3. Co se podcastů týče, tak buď YT premium, případně pokud mi nevadí mít odemčený telefon, tak stačí obyčejný adblock.

Něco, co jde takhle snadno obejít, se mi úplně kupovat nechce.