S&P 500 ^GSPC 5,297.1 -0.21%
Meta META $473.15 -1.74%
Amazon AMZN $183.60 -1.28%
Alphabet GOOG $175.42 +0.89%
Microsoft MSFT $420.93 -0.51%
Tesla TSLA $174.87 +0.51%
Nvidia NVDA $943.46 -0.30%
Apple AAPL $189.86 +0.08%

Tieto 3 kryptomeny môžu vyletieť na mesiac v roku 2023

Tieto 3 kryptomeny by mohli v nasledujúcich 12 mesiacoch zaznamenať explozívny rast, ktorý by mohol pokračovať aj v 2023. Každá jedna z týchto kryptomien je špecifická a zameriava sa na iný problém a preto investovanie do nich by vám zabezpečilo aj veľmi dobrú diverzifikáciu portfólia s možnosťou raketového rastu.

Tieto 3 kryptomeny by mohli vyletieť na mesiac.

Digitálne aktíva, vrátane kryptomien, zaznamenali v posledných rokoch enormný rast, ktorý  vlani v novembri presiahol trhovú kapitalizáciu 3 bilióny dolárov. V roku 2022 sa mnohí retailoví investori tešili z výnosov svojich investícií dvoj, trojciferných alebo dokonca vyšších. Odvtedy sa však väčšina kryptomien, vrátane silných hráčov ako Bitcoin $BTCUSD+0.6%, Ethereum $ETHUSD+0.0% a Solana $SOLUSD+2.8% dostali pod tlak. Záujem o mince, ako aj o blockchain technológiu, ktorá za nimi stojí, je však stále silný. Medzitým prezident Joe Biden nedávno podpísal výkonný príkaz, ktorý načrtáva národnú politiku pre digitálne aktíva, čím ďalej zvyšuje dlhodobé vyhliadky širokého krypto trhu.

Trhoví analytici však naznačujú, že investori si možno budú musieť počkať do roku 2023, kým  opäť uvidia skutočný krypto boom. Preto je dôležité zachovať si dlhodobú perspektívu, aby ste mohli využiť potenciálne výhody kryptopriestoru.

1. Decentraland $MANAUSD+0.0% 

Naša prvá kryptomena Decentraland je decentralizovaná, platforma virtuálnej reality poháňaná blockchainom Ethereum. Spája prvky zábavy, hier a elektronického obchodu a oslovuje jednotlivcov aj firmy. Používatelia môžu hrať hry alebo vytvárať umelecké galérie, koncertné sály alebo iné podniky. Napríklad môžu iným účtovať poplatky za návštevu týchto miest. Platforma tiež umožňuje používateľom nakupovať balíky virtuálneho priestoru nazývaného LAND prostredníctvom nezastupiteľných tokenov (NFT). Hráči môžu rozvíjať a speňažiť svoju pôdu pomocou 3D obsahu, hier a iných aplikácií. Token sa používa na nákup POZEMKY, avatarov, nositeľných zariadení a iných predmetov v hre na platforme. Medzitým je Decentraland považovaný za lídra medzi metaverznými mincami. 

2. Polygon-Matic $MATICUSD+0.1% 

Pomáha škálovať Ethereum tým, že poskytuje bočný reťazec, ktorý sa pripája k sieti Ethereum. Ako riešenie škálovania na vrstve 2 sieť spája rôzne blockchainové projekty, ktoré nemusia byť nevyhnutne interoperabilné na Ethereu. Umožňuje tiež rýchlejšie a lacnejšie transakcie. MATIC-USD je token , ktorý poháňa túto platformu 2. vrstvy. Polygon využíva svoj vlastný blockchain Proof-of-Stake (PoS) a konektivitu Commit Chain na pomoc pri rozširovaní siete Ethereum. Cieľom je vyriešiť neefektívnosť, ktorá môže brániť širšiemu prijatiu technológie blockchain. Populárne projekty decentralizovaného financovania (DeFi) ako SushiSwap $SUSHIUSD-0.8%Curve $CRVUSD-0.8%Aave $AAVEUSD+0.5% využívajú Polygon. Okrem toho sieť nedávno pridala funkciu Polygon Zero. Používa technológiu súhrnu s nulovými znalosťami na prenos údajov cez siete. Mnohí tiež oceňujú jeho nízku spotrebu energie. Očakávam, že počet aplikácií, ktoré sa spoliehajú na sieť Polygon, exponenciálne narastie.

3. Ripple $XRPUSD+0.1% 

Posledným digitálnym aktívom na našom zozname je Ripple. Platforma poskytuje platby v reálnom čase s extrémne rýchlymi transakciami. $XRPUSD+0.1% je natívna kryptomena používaná v sieti Ripple na uľahčenie prevodu peňazí medzi rôznymi menami. Platforma Ripple je všeobecne považovaná za najefektívnejšiu možnosť zúčtovania pre finančné inštitúcie pre medzibankové toky. Výsledkom je, že Ripple zostáva populárne medzi inštitucionálnymi aj retailovými investormi. V skutočnosti je oslavované ako nová alternatíva k sieti zasielania správ Spoločnosti pre celosvetovú medzibankovú finančnú telekomunikáciu ( SWIFT ). Spoločnosti Ripple preto hrozí, že naruší obchod s medzinárodnými bankovými prevodmi. Napriek nepriaznivým situáciám pre platformu, súdny spor medzi Ripple a americkou komisiou pre cenné papiere a burzu (SEC) potlačil cenu kryptomeny počas minulého roka. Právny prípad tiež bráni obchodovaniu s altcoinmi na burzách so sídlom v USA.

Napriek tomu stále existuje veľa býčích investorov, ktorí považujú Ripple za budúcnosť medzinárodného peňažného vedenia. Naznačujú, že by mohol ľahko dosiahnuť historické maximum nad 3,84 USD, ak Ripple vyhrá súdny spor SEC.

Podľa môjho názoru každá z týchto spomenutých kryptomien má potenciál na veľký rast. Osobne sa mi tieto projekty páčia a niektoré mám aj v portfóliu, čo potvrdzuje moju dôveru v tieto projekty, avšak neberte to ako investičnú radu, len ako analýzu retail investora. Pri písaní tohto článku som sa inšpiroval údajmi z Investorplace.com

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Súhlasím $MATICUSD+0.1% a $MANAUSD+0.0%

Altseason by som prijal

Ani 2023 nie je tak ďaleko a 2022 môžeme akumulovať

$MATICUSD+0.1% 🔥🔥🔥

Určite do hodl portfólia 😀