S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

Producătorul de vehicule electrice (EV) $NIO+0.4% pare să se bucure de roadele unui guvern chinez deosebit de generos în ultima vreme. Comisia Națională de Dezvoltare și Reformă din China "a îndemnat guvernele locale să relaxeze restricțiile privind achizițiile de mașini și să introducă măsuri pentru a încuraja achizițiile de mașini noi".

NIO

NIO

NIO
$5.28 $0.02 +0.38%
Capital Structure
Market Cap
10.1B
Enterpr. Val.
89.9B
Valuation
P/E
-3.1
P/S
1.3
Dividends
Yield
-
Payout
-

Acestea includ utilizarea vehiculelor electrice în zonele mai puțin metropolitane, precum și extinderea infrastructurii de încărcare a țării. Acesta ar trebui să fie unul dintre principalele motive pentru care Nio și-a extins ieri seria de creștere, depășind pragul de 15 dolari pentru prima dată după foarte mult timp.


Mă uit acum și văd -4,5%, deci nu se descurcă prea bine.... :)

După +50% pentru o lună? Pot să piardă și 4,5%, eu tot sunt de acord 😀.

Sigur, luna este minunată, dar eu doar am subliniat reacția la rezultate :)

Crește cumva acest lucru cota statului în societate? Sau toneco este ca și subvențiile noastre?

Este vorba mai degrabă de un sprijin indirect din partea guvernului chinez, sub forma unor subvenții și a unor apeluri către administrațiile locale pentru a încuraja achiziționarea de vehicule electrice și extinderea infrastructurii de încărcare.

Așa că asta e cea mai bună opțiune :)

Sunt un fan Nio, l-am văzut pe autostrada germană. Încă e un drum foarte lung până la 35-40+ USD.

Cu siguranță este, încă nu este profitabilă, sperăm că până în 2024. Dar planurile lor sunt mari, nu mă îngrijorează faptul că nu vor ajunge la cei 35 de dolari în timp.

35-40$ ar fi frumos... Voi fi deja în plus :-D

Am citit că există deja speculații privind extinderea în SUA. Acest lucru, împreună cu profitabilitatea companiei în anii următori, ar putea fi un punct de cotitură.

Am văzut și eu ceva, dar e o știre neoficială, așa că va trebui să așteptăm confirmarea 😄 😄.

Sunt surprins de modul în care companiile sunt de acord cu această politică acum, chiar și Alibaba a luat-o frumos. Ei bine, încă mi-e frică de lumea locală, dar probabil că este o greșeală, mă gândeam deja când $NIO+0.4% era la 12-13 dolari, este o creștere frumoasă, dar văd că a depășit deja 15 dolari și poate merge mai sus. Păcat că nu am cumpărat când am avut ocazia. Felicitări celor care dețin. 👍

Cred că riscul politic în ceea ce privește China se diminuează încet-încet; ei au nevoie pur și simplu de creștere și de stimulente. Nu există niciun motiv pentru a arunca bețe în roate acolo acum (nu că ar fi existat vreun motiv în trecut).

Mie mi se pare că nici în trecut nu prea au motive să o facă, dar tot pot să facă o mare mizerie, vine ceva de genul covid și se termină totul, dar adevărul este că cei care se tem nu trebuie să meargă în pădure și nu poți să mergi tot timpul așa. 😊