S&P 500 ^GSPC 5,180.74 +1.03%
Nvidia NVDA $921.52 +3.79%
Meta META $465.68 +3.04%
Tesla TSLA $184.76 +1.97%
Microsoft MSFT $413.54 +1.69%
Amazon AMZN $188.70 +1.34%
Apple AAPL $181.71 -0.91%
Alphabet GOOG $169.83 +0.50%

Tocmai mi-am extins poziția la Nio $NIO+2.2%. Rezultatele au fost slabe, așa cum era de așteptat, dar asta nu schimbă viziunea pe termen lung. Numărul de livrări va începe încet-încet să se stabilizeze, ceea ce va fi mai important pentru mine sunt rezultatele din anii următori, noile produse (mașini, mobile și extinderea infrastructurii) și expansiunea. Eventual chiar și posibile parteneriate, au existat speculații cu privire la BMW. Vă ținem pumnii!

NIO

NIO

NIO
$5.69 $0.12 +2.15%
Capital Structure
Market Cap
10.9B
Enterpr. Val.
96.6B
Valuation
P/E
-3.3
P/S
1.4
Dividends
Yield
-
Payout
-

Nu prea îmi pot imagina un parteneriat cu BMW, e destul de sălbatic :) dar totuși împărtășesc același sentiment și aștept cu nerăbdare viitorul acestei companii :)

Ei bine, rezultate inconsistente, să vedem ce se va întâmpla în continuare.

Gap aproape închis, este un sentiment incredibil cu rezultate dezamăgitoare.

De îndată ce s-a deschis, ați putut face cumpărături la prețuri avantajoase. Și deja astăzi, acțiunile au oferit răsplata unei aprecieri solide. Frumos👍

Așadar, NIO nu ar trebui să fie ceva special, dar există încă speculații în jurul colaborărilor și a tot ceea ce scrieți. Este doar o chestiune de timp până când această companie va ieși la suprafață... Eu dacă prețul este în jur de 10$ nu am nici o problemă să cumpăr indiferent dacă rezultatele sunt proaste sau bune mă uit la cel puțin 2-5 ani înainte când s-ar putea să nu fie pe roșu. Și atunci probabil că nici nu vom mai vedea acest titlu la 10$ sau 20$.

Da, ei bine, este un risc pentru unii oameni. Cifrele nu sunt încă bune, dar există încredere în viitorul companiei. Pentru mine, totuși, are sens, având în vedere raportul risc:recompensă.

Cred că acolo recompensa poate fi foarte mare. De aceea încă mai cred în NIO, de altfel dacă ar fi fost o acțiune moartă, nu ar fi fost interesați de Oslo taxi,BMW și alții 🤷‍♂️🙂 Văd că potențialul este mare și cine știe, datorită unei astfel de cooperări, NIO chiar poate face un pas spre profitabilitate.

Această scădere a marjei nu arată deloc bine, din câte am observat. Eu aș fi atent.

Cu siguranță nu este bun, dar era de așteptat. Plus războiul prețurilor și mediul concurențial cu EV-urile, va da bătăi de cap oricărui începător.

Mișto, dar era de așteptat. Războiul ăsta al prețurilor Tesla își lasă amprenta peste tot, nu că nu ar fi așa.

Fără îndoială, aceasta este o mare lovitură pentru orice nou-venit.