S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.96 -1.97%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

Jaký broker je lepší? eToro, nebo Interactive Brokers?

Zdravím všichni, nacházím se zrovna v situaci, kdy mám svůj účet u eToro, ale v poslední době se mě spousta lidí snažila přesvědčit, že je Interactive Brokers lepší....Chtěl jsem se proto zeptat jak to vnímáte vy, popřípadě jestli nějakého z těchto dvou používáte. Jakékoliv názory či zkušenosti jsou vítány.


Partner

Mám oba, ale eToro už spíš jen z nostalgie 😂 IB je top co se týká nabídky a možností.

Jednoznačně Interactive Brokers.

Interactive Brokers je opravdu důvěryhodný broker. Jejich cenové struktury jsou možné jen díky obrovskému objemu transakcí, které provádějí. Pokud ho nakonec budete používat například pro obchodování s akciemi, budete s ním podle mě naprosto spokojen, tedy minimálně já jsem.

$IBKR+1.6% docela gigant s kapitalizací 27,32 miliard dolarů

Plusy IB: Přístup na téměř všechny trhy. Z velké části, pokud jste aktivní obchodník, je poměrně levný…Nevýhody: Pokaždé, když zavolám na podporu, tak s vámi jednají jako s idiotem a chovají se vážně příšerně, přitom se sotva vyznají. Sazby pro shortování jsou taky nic moc. Ale furt je IB mnohem lepší, než eToro abych byl upřímný...😅

já neměl s podporou vůbec problém a docela se vyznali...možná jste měl jen smůlu 😄

za mě taky dobrý

aha tak to se máte, u mě docela noční můra 😐

děkuju, kouknu na to

IB používám kvůli nízkým poplatkům, jinak by moje strategie s částkami, se kterými pracuji v žádném případě nefungovaly. Naprosto doporučuji, mnohem lepší než eToro.

Za mě definitivně Interactive Brokers. Na day trading naprosto ideální, na dlouhodobé investování ještě lepší. Platforma top a nenapadá mě snad nic negativního. Pro mě byl asi rozhodující faktor přístup na trhy po celém světě.

naprostý souhlas, hlavně můžu konečně kupovat penny stocks

pro mě spíš to dlouhodobé