Acțiunile Nio $NIO-1.1% au scăzut cu peste 5% în tranzacțiile de dinaintea pieței, după ce compania a anunțat o ofertă propusă de 500 de milioane de dolari în valoare totală de obligațiuni convertibile cu scadență în 2029 și 500 de milioane de dolari în valoare totală de obligațiuni convertibile cu scadență în 2030.

NIO

NIO Inc.

NIO
$7.19 -$0.08 -1.10%
Capital Structure
Market Cap
12.9B
Enterpr. Val.
105.9B
Valuation
P/E
-4.0
P/S
1.9
Dividends
Yield
-
Payout
-

Reacția pieței nu este un pic exagerată? -17,14% este o lovitură destul de puternică.

Dacă prețul este peste 7 dolari, sunt încă optimist, nu mai puțin, voi profita cu siguranță de această scădere și mă voi retrage un pic, înțelegând că, dacă vom continua să coborâm, dar nu vom depăși 7 dolari, voi continua să cumpăr.

Mișcarea s-a calmat un pic, dar graficul o va arăta probabil după deschidere. Cred că va fi destul de volatilă. Acel preț de 10 dolari este esențial pentru mulți investitori.

Investitorii interpretează greșit acest lucru - citesc peste tot despre diluarea acțiunilor. Probabil că acesta este motivul pentru care există o reacție atât de negativă.

Am citit că ar putea exista schimburi pentru noi acțiuni NIO în timp, crescând astfel numărul de acțiuni în circulație, acesta este dezavantajul.