S&P 500 ^GSPC 5,099.96 +1.02%
Alphabet GOOG $173.69 +9.97%
Nvidia NVDA $877.35 +6.18%
Amazon AMZN $179.62 +3.43%
Microsoft MSFT $406.32 +1.82%
Tesla TSLA $168.29 -1.11%
Meta META $443.29 +0.43%
Apple AAPL $169.30 -0.35%

Zajímavá investice v oblasti zdravotnictví a služeb 📈💼

Společnost CVS Health $CVS-0.2% je globální zdravotnická a lékárenská společnost s výrazným vlivem na americkém trhu. Její multifunkční přístup zahrnuje lékárenství, zdravotní péči, a dokonce i pojišťovací služby. Síť lékáren CVS je široce rozšířená a nabízí komplexní služby, včetně výdeje léků, zdravotnických poradenství a očkování. Společnost se angažuje i v poskytování primární zdravotní péče a snaze o inovace v oblasti digitálních zdravotních technologií.

CVS

CVS

CVS
$67.18 -$0.15 -0.22%
CVS

CVS

CVS
$67.18 -$0.15 -0.22%
Target Price
112.63 (+67.65% Upside)

🌐 Společnost v posledních výsledcích pokračuje se svou pokrokovou strategií ve zdravotnictví, přestože konkurenční Walgreens signalizuje ústup. Akvizice Signify a Oak Street ukazují, že CVS hledá cestu k vytvoření uzavřeného okruhu pro pacienty ve vlastním systému.

💡 Oak Street zaznamenala vzrůst pacientů o 27 % za rok. Signify přinesla 20% nárůst domácích vyšetření. Zajímavé spojení s Aetna otevírá nové trhy a posiluje péči založenou na hodnotě.

🚀 Budování zdravého světa: Hlavní lékařský ředitel Sree Chaguturu odhaluje, že cílem je postavit svět zdraví kolem každého spotřebitele. Primární péče, maloobchodní zdravotní péče a domácí služby – klíčové prvky pro zdokonalení zdravotních výsledků.

📊 Finanční výsledky a výhled: Výsledky předčily očekávání Wall Street, ale 2024 přináší výzvy. Náklady na služby pacientů Aetna Medicare Advantage rostou, zatímco CVS Caremark čelí zákonodárcům. Odhadované náklady na příští rok odrážejí dynamiku proměnlivého zdravotního prostředí.

💊 Trendy v léčbě obezity: GLP-1 léky pro diabetiky se stávají hitem v hubnutí obézních pacientů. CVS očekává, že 80 % receptů těchto léků půjde pacientům s cukrovkou 2. typu. I přes vysoké ceny těchto léků je poptávka vysoká, což může být pro investory dobrou zprávou.

Akcie společnosti mi přijdou podhodnocené, a tak uvažuji o koupi, jaký je váš názor na tuto společnost?


Já už v portfoliucvs mám a uvažuji že tam něco prihodim

Koukám, že taky něco nakoupím. 😉

Super :)

Mám a vidím to velice podobně jako ostatní, společnosti věřím a věřím v růst. I kdyby nějaký extra růst nepřišel, tak mi chodí pěkná dividenda. Nakupoval jsem toho docela dost pod 70$ a pokud se tam akcie znovu dostane, tak bych možná přikoupil.

Díky za komentář!

$CVS-0.2% tvoří moji 6 největší pozici v portfoliu, při průměrném nákupu 69$. Jsem zde spokojen, dle mě je to silná společnost v oboru, pořád se snaží někam posouvat, má zajímavé akvizice a ta dividenda je taky pěkná. Pokud by se podívala opět pod 70$, přikupoval bych. 😊

Díky za komentář, vypadá to, že spokojených akcionářů je tu celkem dost 😊 Tak se k vám mile rád přidám.

Také mam v portfoliu a pod 80 $ budu stále dokupovat 🙌🏽

2. největší pozice a věřím jí..;-) a navíc dividenda je krásná..nákupka 67.

Krásná nákupka. Já mám pár kousků na ceně 69.

Mam drzim a doufam ze se brzy podivame nad 100😉🤩

Díky za komentář, tak to vypadá, že akcie této společnosti rozšíří i mé portfolio.

Dobra volba ... fakt mi prijde super... jeste mit cash tak dokoupim🙄