S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

IonQ: Pohled do Budoucnosti Kvantových Počítačů

- 💡 Lídr ve veřejných akciích kvantových počítačů: Společnost IonQ (NYSE: $IONQ+0.8% se vyznačuje inovativním přístupem s tzv. uvězněnými ionty, který využívá nabité atomy jako qubity. S nejvýkonnějším 32qubitovým kvantovým počítačem na světě, IonQ láká pozornost investorů.

- 💰 Impozantní růst tržeb: Tržby za 3. čtvrtletí překonaly očekávání s nárůstem o 122 %. Předpověď pro 4. čtvrtletí ukazuje další růst, což odráží pozitivní výhled pro společnost.

- 🤝 Partnerství s Rescale: Spolupráce s Rescale má za cíl spojit cloudové výpočty s kvantovými technologiemi, což podporuje inovace v řešení problémů v různých odvětvích.

- 🔍 Technický milník předčasně dosažen: IonQ překonal technický milník #AQ 35, což naznačuje pokrok ve vývoji kvantových systémů.

- ⚠️ Opatrný přístup k investicím: Investoři by měli zvážit příležitosti a rizika spojená s investicemi do kvantových počítačů. Technologie zatím není plně zralá a konkurence v oboru je silná.

- 👀 Sledování vývoje: $IONQ+0.8% zůstává zajímavou společností v oblasti kvantových technologií, ačkoli je třeba sledovat, jak se trh a technologie dále vyvíjejí.

🚀 Společnost IonQ $IONQ+0.8% otevírá dveře do světa kvantových počítačů, jaký máte názor na tuto společnost Vy?

IONQ

IonQ, Inc.

IONQ
$8.78 $0.07 +0.80%

Partner

Super shrnutí, díky. 👍🏻 Dovolím si doplnit o můj článek 👉🏻 https://bulios.com/status/149401

Já děkuji za zpětnou vazbu a o doplnění Vašeho článku, který je jako vždy kvalitní!

Partner

Klidně si můžeme tykat, jestli nevadí, lépe si mi to čte. 😅😊 Aktuální ocenění se mi zamlouvá, tak mám nyní pozici o 20ks akcií, uvidíme kam se bude cena a výkon společnosti pohybovat. Riziko podstupuji u IONQ i s tím, že je přes rámec mé strategie, než jsem si k portfoliu nastavil. 🚀

@filiptimulak Budu jedině rád. 20 ks je fajn, takže bereš to jako čistou spekulaci?

Partner

@stockhunter_cz líbí se mi jejich studium kvantového technologie i jejich ocenění. Zatím řadím mezi spekulace, jelikož nějaká zisková období jsou nejspíš ještě v nedohlednu. Ale objednávky jsou a věřím že kvantová technologie by mohla být na vzestupu v průběhu následujících let. Už jen proto, že s tím aktuálně přišla $NVDA-2.0%, tak by to mohlo být i více v hledáčku investorů. 😊 Toť jen můj pohled na věc. Takže za mě spekulace, ve které postupně budu navyšovat pozici s průběžným sledováním sektoru, kterou jsem ochotný držet dlouhodobě. 😅

@filiptimulak Určitě ano, společnosti zabere ziskovost určitě ještě nějaký čas, ale to co nabízí tak tomu věřím i s přihlédnutím k faktorům, které jsi vypsal, já osobně beru téže jako spekulaci.

Tak jako spekulaci asi ok. Docela jsi mi dal brouka do hlavy. Koupit 100 akcií za 10$ což by bylo 1000$ a potom prodat 50 kusů když se dostane na 20$ a investice bude zpátky, zbytek držet hm....

Tak jsem to také i zamýšlel, snažím se hledat takové společnosti ve kterých vidím určitý potenciál do budoucnosti a každý si přišel na své.

Partner

Technologicky to jde mimo mě, investorsky zatím také, ač bych rád v tomto ohledu chytil silnou společnost, protože tak jako AI, i o kvantových počítačích se už mluví jen to tam trvá asi déle, ale kdo s tím uspěje, poletí nahoru. 😊

Minimálně v ohledu spekulace proč ne, akcie drahá není a riziko/potenciál v takovém případě jsem osobně ochoten přijmout.

Partner

Souhlas, díky té ceně je to možné spekulovat. 😊

@lukasandel Přesně tak, cena je zde pro mě také velice zásadní faktor.