S&P 500 ^GSPC 5,182.24 +0.03%
Tesla TSLA $178.11 -3.60%
Nvidia NVDA $901.27 -2.18%
Alphabet GOOG $172.54 +1.60%
Microsoft MSFT $410.80 -0.66%
Amazon AMZN $187.74 -0.51%
Apple AAPL $182.51 +0.44%
Meta META $465.67 +0.00%

3 osztalék részvények, hogy jelenleg lehet vásárolni alatt $100

Vida Fazekas
9. 4. 2024
7 min read

Miközben a pénzügyi piacok folyamatosan fejlődnek és alkalmazkodnak a globális gazdasági kihívásokhoz, egyes vállalkozások innovatív stratégiáikkal, erős pénzügyi hátterükkel és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségükkel kitartanak. Több tízmilliárd dolláros bevétel, rekordnyereség és hatalmas terjeszkedési tervek mutatják, hogy ez a három vállalat nemcsak virágzik, hanem az elkövetkező években meghatározzák iparáguk irányát is.

Jelentősen hozzájárulnak a gazdasági növekedéshez, miközben felelősséget vállalnak a bolygóra gyakorolt hatásukért is, és folyamatosan az innovációra és a termékfejlesztésre összpontosítanak. Vonzó osztalékhozamokkal és a fenntarthatóság iránti elkötelezettséggel ez a három vállalat olyan kulcsszereplő, amely a hosszú távú növekedés és pénzügyi stabilitás víziójával vonzza a befektetőket.

Coca-Cola $KO-0.1%

A Coca-Cola, a több mint egy évszázados múltra visszatekintő ikonikus márka, a bevételeivel továbbra is a globális italgyártás élén áll. 45,8 milliárd Üzleti tevékenysége modellje, diverzifikáción és innováción alapuló modellje lehetővé teszi, hogy új piacokon terjeszkedjen, és a változó fogyasztói ízlésnek megfelelő új termékeket vezessen be. A Coca-Cola, amelynek portfóliójában több mint 500 márkával rendelkezik és 3900 italválasztékkal - a klasszikus kólától az üdítőitalokig, energiaitalokig és vizekig - bizonyítja, hogy képes alkalmazkodni a globális fogyasztási trendekhez.

KO
$62.26 -$0.08 -0.14%
Fair Price: $89.01
Trhrrhzr: 91.84%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

A Coca-Cola osztalékpolitikája megmutatja erős pénzügyi fegyelmét és a részvényesek iránti elkötelezettségét. A több mint 60 éve tartó folyamatos osztalékemelésekkel a Coca-Cola osztalékarisztokratánakszámít , ami jelentős elismerés egy olyan részvény számára, amely következetesen emeli az osztalékot . A vállalat 2023-ban 3,23%-os osztalékhozamot jelentett részvényenként 0,44 dolláros negyedéves osztalékkal, ami tükrözi a stabil pénzforgalmat és a nyereségtermelő képességét még a kihívásokkal teli gazdasági körülmények között is.

KO
$62.26 -$0.08 -0.14%
Target Price
72.57 (+16.55% Upside)

Piaci értékét tekintve a Coca-Cola 2023. 52 dollár és 64 dollár között részvényenként, ami viszonylagos stabilitást jelez, és lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy elfogadható áron vásárolják meg ennek a bevált vállalatnak a részvényeit. Bár a részvénypiac kiszámíthatatlanul viselkedhet a különböző gazdasági ciklusok során, a Coca-Cola szilárd fundamentumai és bizonyított képessége, hogy át tud navigálni a évtizedek alatt különböző kihívásokon keresztül, továbbra is vonzó választás a hosszú távú növekedést és stabil osztalékjövedelmet kereső befektetők számára.

Morgan Stanley $MS+1.0%

A Morgan Stanley, a globális pénzügyi szolgáltatások vezető, kiterjedt portfólióval büszkélkedhet, amely befektetési banki, vagyonkezelési és brókerszolgáltatásokat foglal magában. A vállalat 2023-ban a teljes árbevétele elérte a 96,6 milliárd ami azt bizonyítja, hogy képes hatékonyan gazdálkodni a tőkével és a piaci lehetőségeket a maga javára kihasználni. Az 1,5 billió dollárt meghaladó kezelt vagyonnal a Morgan Stanley bizonyítja dominanciáját és a világ minden tájáról érkező egyéni és intézményi ügyfelek iránta tanúsított bizalmát.

MS
$95.71 $0.92 +0.97%
Fair Price: $508.58
Xqsajd: 66.56%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Tekintettel szilárd teljesítményére és stratégiai befektetéseire, a Morgan Stanley a stabil osztalékhozamot kereső befektetők egyiklegvonzóbb részvényévé vált . A vállalat több mint egy évtizede fizet osztalékot, megerősítve ezzel a részvényeseknek történő értékvisszatérítés iránti elkötelezettségét. A 2023-as negyedéves osztalékot részvényenként 0,77 dollárban határozták meg, ami a részvények jelenlegi 92 dollár körüli árfolyamán körülbelül 3,67%-os osztalékhozamot jelent . A növekedési potenciál és az osztalékjövedelem ezen kombinációja vonzó választássá teheti a Morgan Stanley-t a diverzifikált portfóliók számára.

MS
$95.71 $0.92 +0.97%
Target Price
100.9 (+5.42% Upside)

A vállalat innovációra vonatkozó stratégiai megközelítése a hosszú távú siker másik kulcsfontosságú tényezője. V legutóbbi években a Morgan Stanley a digitális lábnyomának bővítésére és a vagyonkezelésben elfoglalt pozíciójának megerősítésére összpontosított, amint azt a következőkben láthatjuk a következők felvásárlása E*TRADE 2020-ban és az Eaton Vance 2021-ben. Ezek a stratégiai lépések nem csak a versenypozícióját erősítették, hanem a kibővítették a oldalt. szolgáltatási kínálatát és ügyfélkörét. Ezek a terjeszkedések jelzik a Morgan Stanley irányát, és további növekedést és innovációt ígérnek a pénzügyi szektorban.

Starbucks $SBUX-1.1%

A Starbucks, egy világszerte elismert kávéházláncaz elmúlt évtizedek során nemcsak kiterjedt üzlethálózatot épített ki, hanem egy erős márkát is, amelyet a minőségi kávéval és élménnyel társítanak. A 2023-as pénzügyi év végén a vállalat rekordbevételt ért el, amely megközelítette a 35,9 milliárd ami jelentős növekedést jelent az előző évhez képest. Ez a pénzügyi siker nemcsak a termékek folyamatos népszerűségét tükrözi, hanem a változó piaci körülményekhez való hatékony alkalmazkodást is, mint például a bővülő drive-thru és a kiszállítási szolgáltatások bővítése a világjárványra adott válaszként. COVID-19.

SBUX

Starbucks

SBUX
$72.12 -$0.78 -1.07%
Fair Price: $25.76
Eptbgr: 04.92%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

A Starbucks folyamatosan bizonyította az innováció és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségét, amelyek kulcsfontosságú tényezők, és amelyek hozzájárulnak hosszú távú növekedéséhez és sikeréhez. Fenntarthatósági stratégiája részeként a vállalat elkötelezte magát amellett, hogy 2030-ig 50%-kalcsökkenti szén-dioxid-kibocsátását, vízfogyasztását és hulladékát. Ezen túlmenően, Starbucks számos növényi alapú termékkel bővítette étlapját, reagálva az egészségesebb és fenntarthatóbb választék iránti növekvő keresletre. Ezek a kezdeményezések nemcsak a vállalat vállalati imázsát javítják, hanem a vásárlók szélesebb körét is megszólítják.

SBUX

Starbucks

SBUX
$72.12 -$0.78 -1.07%
Target Price
109.54 (+51.88% Upside)

A Starbucks befektetési lehetőségét erős pénzügyi teljesítménye és növekedési stratégiája támasztja alá. A Starbucks osztalékhozama körülbelül 2,5 % és 2023-ban részvényenként 0,53 dolláros negyedéves osztalékkal, a Starbuck fenntartja vonzó pozíciót a stabil osztalékhozamot kereső befektetők számára. Ezen túlmenően, a tervek szerint összesen 55 000 helyszínt tervez 2030-ig világszerte, a Starbucks jelzi azon szándékát, hogy tovább terjeszkedik és növeli globális jelenlétét.

Jogi nyilatkozat: A Bulioson rengeteg inspirációt találhat, de a részvények kiválasztása és a portfólió felépítése csak Önön múlik, ezért mindig végezzen alapos önelemzést.

Forrás: Bulibulista.hu, Bulibulista.hu

Olvassa el a teljes cikket ingyenesen?
Gyerünk 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Adja tovább a cikket, vagy tegye el későbbre.