Zanimiv REIT Agree Realty z dolgoro─Źnim potencialom! ­čîč

Agree Realty Corporation $ADC+0.2%. Ta nepremi─Źninski investicijski sklad (REIT) ponuja dividendni donos 4,9 % in predstavlja odli─Źno zgodbo o dolgoro─Źni rasti z ogromnim potencialom.

Agree Realty je specializirana za maloprodajne nepremi─Źnine z enim najemnikom v ZDA. Zaradi njihove enotne narave so zlahka tr┼żljive in hitro zamenljive. S portfeljem ve─Ź kot 2 100 nepremi─Źnin je podjetje dovolj razpr┼íeno, da lahko obvladuje tveganja, povezana z vsako lokacijo.

ADC
$61.51 $0.12 +0.20%

­čöĹ Klju─Źne prednosti:

Diverzificiran portfelj: Ve─Ź kot 2 100 nepremi─Źnin zagotavlja stabilnost.
Model neto zakupa: Najemniki pla─Źajo ve─Źino stro┼íkov poslovanja.
Zgodovina rasti dividend: V zadnjih 10 letih je povpre─Źna letna rast zna┼íala 6 %.

Vrednost delnic podjetja se je zmanj┼íala za pribli┼żno 20 %Ta upad je predvsem posledica nara┼í─Źajo─Źih obrestnih mer, ki pove─Źujejo stro┼íke financiranja nakupov, zato jeceloten nepremi─Źninski sektor pod pritiskom. Kljub visokim obrestnim meram pa dru┼żba Agree Realty ┼íe vedno raste - v prvem ─Źetrtletju leta 2024 je kupila 31 nepremi─Źnin in dokon─Źala dva razvojna projekta , v pripravi pa jih je ┼íe 14.

Nepremi─Źninski trg se prilagaja spremembam obrestnih mer, za kar je potreben ─Źas. ─îe investirate dolgoro─Źno, samo REIT podjetja bi lahko bila zanimiva mo┼żnost. Ko se trg stabilizira, Wall Street bo verjetno prepoznala potencial tega sklada REIT, ki ima zelo dolgo trajektorijo rasti.

ADC
$61.51 $0.12 +0.20%
Target Price
78.36 (+27.39% Upside)

Kaj menite o tem podjetju in trgu REIT?


No comments yet
Timeline Tracker Overview