Zanimiv REIT Agree Realty z dolgoročnim potencialom! 🌟

Agree Realty Corporation $ADC+0.2%. Ta nepremičninski investicijski sklad (REIT) ponuja dividendni donos 4,9 % in predstavlja odlično zgodbo o dolgoročni rasti z ogromnim potencialom.

Agree Realty je specializirana za maloprodajne nepremičnine z enim najemnikom v ZDA. Zaradi njihove enotne narave so zlahka tržljive in hitro zamenljive. S portfeljem več kot 2 100 nepremičnin je podjetje dovolj razpršeno, da lahko obvladuje tveganja, povezana z vsako lokacijo.

ADC
$61.39 $0.12 +0.20%

🔑 Ključne prednosti:

Diverzificiran portfelj: Več kot 2 100 nepremičnin zagotavlja stabilnost.
Model neto zakupa: Najemniki plačajo večino stroškov poslovanja.
Zgodovina rasti dividend: V zadnjih 10 letih je povprečna letna rast znašala 6 %.

Vrednost delnic podjetja se je zmanjšala za približno 20 %Ta upad je predvsem posledica naraščajočih obrestnih mer, ki povečujejo stroške financiranja nakupov, zato jeceloten nepremičninski sektor pod pritiskom. Kljub visokim obrestnim meram pa družba Agree Realty še vedno raste - v prvem četrtletju leta 2024 je kupila 31 nepremičnin in dokončala dva razvojna projekta , v pripravi pa jih je še 14.

Nepremičninski trg se prilagaja spremembam obrestnih mer, za kar je potreben čas. Če investirate dolgoročno, samo REIT podjetja bi lahko bila zanimiva možnost. Ko se trg stabilizira, Wall Street bo verjetno prepoznala potencial tega sklada REIT, ki ima zelo dolgo trajektorijo rasti.

ADC
$61.39 $0.12 +0.20%
Target Price
78.36 (+27.64% Upside)

Kaj menite o tem podjetju in trgu REIT?


No comments yet
Timeline Tracker Overview