S&P 500 ^GSPC 5,187.7 +0.13%
Tesla TSLA $177.75 -3.79%
Alphabet GOOG $172.98 +1.85%
Nvidia NVDA $905.08 -1.77%
Microsoft MSFT $409.34 -1.02%
Meta META $468.24 +0.55%
Apple AAPL $182.40 +0.38%
Amazon AMZN $188.74 +0.02%

Goldman Sachs překvapuje investory a získává 2 miliardy dolarů na koupi ohroženého krypto projektu

Finanční gigant Goldman Sachs $GS+0.0% údajně získává 2 miliardy dolarů na nákup zlevněných aktiv z ohrožené platformy pro půjčování kryptoměn. Nejmenovaný zdroj obeznámený se situací tvrdí, že Goldman Sachs zjišťuje, zda je zájem ze strany kryptofondu Web 3.0, tradičních finančních institucí s kapitálem k nasazení a fondů, které se specializují na problémová kryptoaktivní aktiva.

Společnost překvapuje investory.

Podle nové zprávy CoinDesk zdroje obeznámené s touto záležitostí tvrdí, že Goldman Sachs vede skupinu investorů ve snaze převzít snížená aktiva společnosti Celsius v případě, že firma vyhlásí bankrot.

Finanční gigant Goldman Sachs údajně získá 2 miliardy dolarů na nákup zlevněných aktiv z ohrožené platformy pro půjčování kryptoměn Celsius $CELUSD-0.4%

Zpráva také uvádí, že aktiva, která mají pravděpodobně podobu kryptoměn, by pravděpodobně spravovali účastníci sbírky.

Začátkem tohoto měsíce zahájila společnost Celsius restrukturalizační proces se dvěma významnými právníky, aby prozkoumala své možnosti v případě možné platební neschopnosti poté, co se její původní majetek CEL propadl o velké % od ATH.

13. června Celsius oznámil pozastavení výběrů a převodů kvůli extrémní volatilitě na kryptotrhu. Firma uvedla, že se tak rozhodla "s cílem stabilizovat likviditu a provoz, zatímco podnikáme kroky k zachování a ochraně majetku".

Je docela zajímavé, že tak velký finanční gigant chce investovat do projektu, který je skloňován v souvislosti se systémem PONZI. Ďalšia Terra LUNA? Preventívne zastavujú výbery? 


WTF :D

Mna to celkom prekvapilo popravde

že sa k tomu tak stavia takýto gigant keď sa to sklonuje s PONZI

no štandardné to asi nieje, či? :D