S&P 500 ^GSPC 5,297.1 -0.21%
Meta META $473.15 -1.74%
Amazon AMZN $183.60 -1.28%
Alphabet GOOG $175.42 +0.89%
Microsoft MSFT $420.93 -0.51%
Tesla TSLA $174.87 +0.51%
Nvidia NVDA $943.46 -0.30%
Apple AAPL $189.86 +0.08%

Alternativní investice - Kdo jsou největší hráči světa tenisek ?

Kam-Investovat.cz
23. 12. 2022
2 min read

Kdo jsou největší hráči světa tenisek ? Tenisky už dávno nejsou jen obyčeným módním nebo sportovním doplňkem. Jejich potenciál roste i v oblasti investování. Tenisky jsou také často označované výrazem sneakers, odvozeným ze stejnojméného anglického slova jednoduše znamenajícího tenisky. Na trhu máme velké množství výrobců tenisek, ale největší hráči světa jsou značky Nike a Adidas. Nicméně i méně známe značky tenisek získávají svou popularitu. Komunita a kultůra kolem tenisek se rozrůstá a to nejenom díky známým osobnostem nebo celebritám, které je nosí.

Jaké požadavky musí splňovat tenisky na investici ? Investiční tenisky musí být ve stavu Deadstock (DS) neboli nové a nenošené včetně originální neponičené krabice. Doklad o koupi je taky plusem, jelikož i tenisky se bohužel padělají. Dále je však důležitý především model tenisek, protože ne každá teniska má investiční “charakter„. Toto jsou jen některé z řady dalších požadavků na tenisky vhodné jako investice.

Vzácnost tenisek může mít mnoho aspektů, ale různé spolupráce se známými osobnostmi či celebritami hrají také svou významnou roli. Zajímavý model tenisek vhodý k investičním účelům může být například Air Jordan 1 v limitovaných retro edicích, které stojí na základech proslulého basketbalisty Michaela Jordana. , kde spadají také tenisky, mohou být zajímavou možností diverzifikace Vašeho investičního portfolia.

Kdo jsou největší hráči světa tenisek ? Jaká je historie společnosti Nike a Adadidas a dalších značek ? Co je to Swoosh ? Další zajímavé informace o teniskách nejenom z pohledu investičního, si poslechněte ve podcastu níže:

Kdo jsou největší hráči světa tenisek ? | Kam investovat (kam-investovat.cz)

>> Investiční rozcestí pro začínající investory - prohledáváme internet za Vás a  shromažďujeme zajímavé články a podcasty na různá tradiční, ale i alternativní investiční témata. To vše na jednom místě www.kam-investovat.cz


Pošli článek dál, nebo si ho ulož na později.