S&P 500 ^GSPC
4,981.93
-0.58%
Nvidia NVDA
$803.08
-5.15%
Meta META
$484.34
-3.48%
Amazon AMZN
$175.00
-2.36%
Apple AAPL
$164.98
-1.23%
Alphabet GOOG
$155.63
-1.16%
Microsoft MSFT
$399.69
-1.13%
Tesla TSLA
$149.09
-0.56%

Uznávaný investor tvrdí, že tieto 3 kryptomeny spolu odomykajú niečo naozaj veľké a je najlepší čas ich nakúpiť

Kristian Šooš
24. 12. 2022
2 min read

Výkonný riaditeľ spoločnosti Real Vision - Raoul Pal hovorí, že nasledujúce 3 kryptomeny sú na pokraji „odomknutia niečoho veľkého“ a odporúča investorom, aby si všimli ich potenciál.

3 kryptomeny s veľkým potenciálom.

V novom videu investor hovorí, že Solana $SOLUSD+2.8%, Polygon $MATICUSD+0.1% a Avalanche $AVAXUSD+1.1% podporujú prijatie kryptomien tým, že si v tomto odvetví vytvárajú svoje vlastné medzery.

https://www.youtube.com/watch?v=-Ey58QkUBJs

Podľa Pal, Solana obmedzuje obchody s Big Tech spoločnosťami a spustili svoj vlastný maloobchod, čo mu dáva výhodu napriek drsnému roku pre jeho cenu.

"Skutočne ma zaujíma Solana, pretože si myslím, že tím je výnimočný v tom, čo robí." To, čo robia, je budovanie spotrebiteľského reťazca.

Solana Store

Teraz tu existuje veľa odporcov, pretože došlo k prepadu o 95 %, čo bolo spôsobené aj s vecami okolo FTX, ale myslím si, že je to teraz čisté. 

Solana uzatvára rôzne zaujímavé partnerstvá, napríklad nedávna dohoda s Discordom, či Meta alebo Google.

Myslím, že naozaj pochopili, kde je ich miesto, mať obchod na Manhattane, kde sa predáva tovar značky Solana, je skvelé, taktiež mobilný telefón. Myslím si, že odomykajú niečo veľké.“ 

https://www.youtube.com/watch?v=dDGarcu5er4

Pal potom hovorí, že by zaradil Polygon aj Avalanche do rovnakej kategórie ako Solana, pričom hovorí, že aj oni sú na pokraji zmeny prostredia digitálnych aktív zameraním sa na tokenizáciu aktív v reálnom svete.

„Myslím si, že aj chlapci z Polygonu [odomykajú niečo veľké]... a John [Wu] z Avalanche, ďalší super rýchly reťazec, skutočne zaujímavý a veľký konkurent Solana, zameriava sa na iné veci, ako sú aktíva v reálnom svete. "Ako tokenizujeme majetok?"

Je to ďalší trend, ktorý prichádza a vždy je cítiť, že prichádza, no chce to čas. Je tu veľa sprostredkovateľov, ktorým treba zísť z cesty a veľa zákonov, cez ktoré sa treba dostať, ale to všetko prichádza.“

DISCLAIMER: Toto nie je investičná rada, iba zhrnutie názorov investora.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Pošli článek dál, nebo si ho ulož na později.