S&P 500 ^GSPC 5,222.68 +0.16%
Tesla TSLA $168.47 -2.04%
Nvidia NVDA $898.78 +1.27%
Amazon AMZN $187.48 -1.07%
Alphabet GOOG $170.29 -0.75%
Apple AAPL $183.05 -0.69%
Microsoft MSFT $414.74 +0.59%
Meta META $476.20 +0.16%

Shiba Inu vám může vydělat balík peněz. Co k tomu ale bude potřebovat?

Mnoho lidí v dnešních dnech stále dokola spekuluje, zda může společnost Shiba Inu dosáhnout ceny 0,01 USD nebo ještě vyšší. Jistěže může. Ale cesta k tomu nebude snadná. Koneckonců mluvíme o zisku téměř 36 000 %. Aktuální situace na poli kryptoměn této možnosti navíc úplně nenahrává. V tomto článku se dozvíte, co bude potřeba, aby Shiba Inu dosáhla ceny 0,01 USD.

 

1. Celkově vzkvétající trh s kryptoměnami.

Stoupající příliv zvedá všechny lodě. Obvykle platí i opak tohoto starého přísloví. Pokud má Shiba Inu nějakou šanci dosáhnout hodnoty 0,01 dolaru, bude potřeba, aby byl na vzestupu celkový trh s kryptoměnami. To se aktuálně neděje. Všechny kryptoměny totiž většinou následují jedničku - Bitcoin

Stahují se nad bitcoinem mračna? Kam až může drastický propad pokračovat?

Investoři by navíc mohli přejít na mentalitu "risk-off". V takovém prostředí by investoři do kryptoměn mohli hromadně zamířit k odchodu a své peníze vložit do méně rizikových aktiv.

Abychom si byli jisti, boom kryptoměn nemusí nutně znamenat pro Shiba Inu obrovské zisky. Existují i další faktory, které by mohly digitální minci brzdit. Ale šance, že Shiba Inu někdy dosáhne ceny 0,01 USD na trhu s kryptoměnami, který je obecně negativní, je mizivá.

2. Katalyzátory, které mění pravidla hry

Předpokládejme však, že trh s kryptoměnami zůstane zdravý a přiláká ještě více investorů. Shiba Inu bude stále potřebovat nějaké velké katalyzátory, pravděpodobně nějaké, které změní pravidla hry, aby se vyšplhala někam do blízkosti 36 000 %.

Dobrou zprávou je, že není příliš těžké si představit některé milníky, které by mohly způsobit, že se token posune výrazně výše. Velký impuls by mohlo poskytnout například uvedení Shiba Inu na platformu Robinhood $HOOD-6.2% . Samo o sobě by to však nestačilo k tomu, aby mince dosáhla ceny 0,01 USD.

Jiskru by mohlo dodat i plánované spuštění Shibarium, sítě na druhé vrstvě. Shibarium bude řešit přetížení a vysoké poplatky spojené se současným blockchainem Etherea $ETH/USD, na kterém je Shiba Inu postavena.

Pravděpodobně největším katalyzátorem, který změní hru na obzoru, je pro Shiba Inu vývoj her. Dosud se Shiba Inu nepodílela na prudce rostoucí poptávce po herních mincích. To by se však mohlo do začátku roku 2023 změnit.  

Společnost Shiba Inu Games si najala společnost Playside Studios, aby vyvinula sběratelskou karetní hru pro více hráčů, která bude vydána na více platformách. Australské videoherní studio se hlásí k impozantní řadě více než 50 her, které vyvinulo, včetně her pro Disney $DIS+0.0%, Nickelodeon a Warner Bros. Tato hra bude pouze začátkem toho, co by se nakonec mohlo stát vlastním metaversem Shiba Inu.

4 revoluční metaverse světy ve kterých můžete začít vydělávat již dnes

3. Čas

A konečně - a to je nejdůležitější - Shiba Inu potřebuje čas. Nečekejte, že se takový mnohamilionový výnos, jaký žeton vygeneroval loni, bude opakovat, zejména ne během pouhých 12 měsíců.

Shiba Inu už není neznámým hráčem, jakým byla před svým raketovým vzestupem v roce 2021. Bude pravděpodobně trvat roky, než cena kryptoměny dosáhne 0,01 USD, pokud se na tuto úroveň vůbec někdy dostane.

https://www.youtube.com/watch?v=_VdwJP49Cf0

Čas však není automaticky na straně Shiba Inu. Existuje také možnost, že na úkor Shiba Inu získají v příštích několika letech na síle jiné kryptoměny.
Není vyloučeno, že by Shiba Inu mohla stoupnout o 36 000 % za předpokladu, že se kryptotrhu bude dařit, budou existovat významné katalyzátory a bude dostatek času. Možnost, že by se to mohlo stát, však neznamená, že existuje vysoká pravděpodobnost, že se to stane.

I kdyby však Shiba Inu v budoucnu nikdy nedosáhla předem stanovené hranice, ve skutečnosti záleží na tom, jaký poměr rizika a výnosu nabízí nyní. Různí investoři budou mít různé názory na to, jak atraktivní je Shiba Inu v tomto směru. Je to však mnohem zásadnější otázka k zamyšlení než to, zda digitální token bude mít někdy hodnotu centu.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

No comments yet