S&P 500 ^GSPC
5,254.35
+0.11%
Tesla TSLA
$175.79
-2.25%
Meta META
$485.58
-1.68%
Apple AAPL
$171.48
-1.06%
Amazon AMZN
$180.38
+0.31%
Alphabet GOOG
$152.26
+0.21%
Microsoft MSFT
$420.72
-0.17%
Nvidia NVDA
$903.56
+0.12%

4 revoluční metaverse světy ve kterých můžete začít vydělávat již dnes

Metaverse, "budoucnost, kterou si nemůžete nechat ujít". To je věta, kterou na internetu zaznamenal v této či jiné formě téměř každý, kdo se nějak zajímá o investovaní a kryptoměny. Druhá strana investorů zase posledních několik měsíců oponuje tím, že žádný metaverse nevidí, a proto se téměř definitivně musí jednat o "fake news". S tímto tvrzením nesouhlasím, a i když je metaverse prozatím v rané fázi vývoje tak již existují projekty, které by se za metaverse daly považovat a ve kterých můžete začít vydělávat již dnes...


V mém nedávném příspěvku jsem se uživatelů ptal, jakou si myslí, že má metaverse budoucnost a k mému překvapení zvolilo zhruba 63 % dotázaných, že metaverse má "obrovský růstový potenciál", tak jsem se rozhodl pokračovat v mé metaverse sérii již dalším příspěvkem. 

Pokud byste se však rádi dozvěděli o metaverse ještě více informací, než jen v tomto příspěvku, tak vřele doporučuji moje předchozí příspěvky. Dnes se ale podíváme na 4 podle mě revoluční metaverse světy/hry ve kterých můžete začít vydělávat již dnes.   

Metaverse: Poslední a nejdůležitější investice, kterou budete muset v životě udělat | Metaverse: 7 klíčových věcí, které z něj dělají největší investici tohoto desetiletí | 5 stále levných akcií, které se v budoucnu povezou na vlně metaverse revoluce | 3 metaverse světy, do kterých můžete zainvestovat již dnes | Nákup virtuálního pozemku v metaverse: Průvodce pro začátečníky | Elon Musk udělal chybu, která ho bude stát biliony dolarů

MegaCryptoPolis

MegaCryptoPolis je decentralizovaná strategická hra na stavění měst, která běží ve formě dApp (decentralizované aplikace) na multiplikačních blockchainech. Každá akce ve hře je přímo transakce podepsaná hráčem a provedená jako NFT kontrakt

Každé aktivum ve hře MegaCryptoPolis je unikátní token ERC-721 uložený v peněžence hráče. Logika hry běží výhradně na chytrých smlouvách, přičemž každá akce vykresluje ověřenou transakci v blockchainu. 

https://twitter.com/pinkmooncloud/status/1464592919478870023 

MegaCryptoPolis je založena na decentralizovaném modelu, přičemž všechny herní transakce jsou ověřovány chytrými smlouvami a všechny aktivity hráčů jsou uloženy v blockchainu Ethereum $ETH/USD.

MegaCryptoPolis 3D umožňuje hráčům pronajímat budovy, vyrábět materiály, které potřebují jiné budovy, vytvářet nové generace obyvatel, nabízet služby ostatním hráčům, zadávat a vytvářet reklamy a řídit auta, abychom jmenovali alespoň některé z nich.

Pro fungování v rámci konceptu mikroekonomiky je akorát nutné, aby byl občan (uživatel) jmenován či dalo by se říct pozván do budovy. Občané tak určují celkový výkon budovy spolu s počtem bodů vlivu, které budova má.


Splinterlands

Splinterlands je jednou z nejoblíbenějších obchodovatelných karetních her zdarma. Spadá do kategorie špičkových NFT her typu play-to-earn, takže si během hraní můžete vydělávat peníze, podobně jako v případě například hry Gods Unchained, která je hned další na tomto seznamu.

V důsledku vítězných karetních soubojů můžete také získat různé odměny. Chcete-li začít hrát tuto úžasnou NFT hru, musíte si ale nejprve zakoupit startovní balíček karet. Dalším krokem je potom registrace účtu na službě Steam, který vám umožní odkrýt karty zakoupené ve hře Splinterlands. 

V mnoha případech se vám po prvním nákupu poštěstí získat některé ze vzácných karet. Existuje také možnost, že získáte několik karet stejného typu. V takovém případě můžete všechny podobné karty jednoduše zkombinovat a získat tak ve hře obrovskou sílu 😄. 

Další skvělou věcí, kterou můžete udělat (a která ze hry částečně dělá metaverzi), je prodat jednu ze stejných karet za kryptoměny. Jakmile karty poznáte a seznámíte se s nimi, je nejvyšší čas pustit se do boje s ostatními hráči. 


Gods Unchained

Gods Unchained spadá do kategorie free-to-play špičkových NFT her. Tato jedinečná hra je známá tím, že spojuje různé komponenty NFT s typickou karetní obchodní hrou. Hráči tyto karty získávají vítězstvím v zápasech Player vs. Player (PVP) nebo jejich nákupem od jiných zkušených hráčů. 

V obou případech rozhodují o vítězi herní schopnosti jednotlivce a kvalita jeho karet. Tato bezplatná hra NFT klade podle toho, co jsem se dočetl hlavně důraz na vaši taktiku a dovednosti 🤔.

V hodnoceném herním režimu Gods Unchained se utkáte s hráči stejného hodnocení. Zápas vyhrajete, když vaše herní schopnosti seberou protihráči všechny životy, dřív, než se to samé podaří jemu. 

Za každé vítězství získáte v průběhu hry zkušenostní body. Jakmile se váš ukazatel zkušeností naplní, je čas postoupit do další úrovně. Díky tomuto postupu získáte zbrusu nový balíček karet, který ozdobí vaši sbírku.

Za každou z těchto karet se skrývá žeton ERC-721. Tržiště platformy a otevřený trh umožňují hráčům karty vyměňovat. (GODS) je nativní kryptoměnou platformy. Vývojářskému týmu se podařilo tuto herní kryptoměnu zveřejnit, takže jí veřejně naleznete na kryptoměnových burzách.  


Blankos Block Party

Blankos Block Party se na seznam dostala především díky týmu, který za ní stojí. Nejsem velkým fanouškem her tohoto žánru, abych byl naprosto upřímný tak her obecně 😅, ale zároveň jsem nesmírně nadšený z toho, jaké investiční příležitosti tyto projekty produkují.

https://twitter.com/2realforTTV/status/1483297000284200960 

Mythical Games, má docela nabitý tým s vedoucími pracovníky a vývojáři z některých nejlépe vydělávajících her na světě. Nedávno dokončili investiční kolo série A, které přineslo 16 milionů dolarů: to jim dává svobodu soustředit se na hratelnost, a ne na kreativní mechanismy získávání prostředků.

O této hře je zatím venku jen velmi málo informací, ale na základě těch, které mám k dispozici, splňuje většinu předpokladů být jednou zajímavým a lukrativním metaverse světem

Při pročítání rozhovorů, které poskytli někteří členové týmu, se zdá, že Mythical se bude hodně zaměřovat na ekonomiku vlastněnou hráči. Vzhledem k tomu, že v týmu Mythical jsou i talenti z Activisionu a Blizzardu, jsem zvědavý, jaké ekonomiky a kryptoměny z tohoto projektu vzejdou. 


A to by bylo pro dnešek za mě všechno, pokud máte nějaké otázky, tak je klidně napište do komentářů. Zakončit bychom to ale mohli zase nějakým dotazníkem 😁.

DISCLAIMER: Nejsem investiční profesionál, ale jen zaujatý retailový investor, takže se nejedná o investiční doporučení.

Plánujete se někdy připojit k nějakému metaverse světu?

Vote to see the results! 143 answers already!

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

"MegaCryptoPolis je založena na decentralizovaném modelu, přičemž všechny herní transakce jsou ověřovány chytrými smlouvami a všechny aktivity hráčů jsou uloženy v blockchainu Ethereum $ETH/USD". 

Muzu se zeptat jestli jste uz nekdo tyhle projekty v realu vyzkouseli? 

Koukam ze by se aktualne mely pohybovat prumerne fee za ETH transakci cca na 5usd, jak na tom pak ten uzivatel vydelava? https://ycharts.com/indicators/ethereum_average_transaction_fee

Z těch známějších mám vyzkoušený jak Decentraland, tak i Sandbox a ano, definitivně souhlas s tím, že jsou poplatky momentálně šílené 😅, ale v Sandboxu a Decentralandu to člověk v poměru velikosti plateb nakonec ani nepozná...

MegaCryptoPolis vypadá fakt luxusně 🤔

Už bych tu investici asi vážně neměla odkládat co? 😅 Jen ty ceny jsou na mě trochu vysoko bohužel a zrovna tyhle hry by mě nebavily...

Dal bych upvote dvakrát, kdyby to šlo 😂