S&P 500 ^GSPC 5,187.67 +0.00%
Tesla TSLA $174.72 -1.74%
Alphabet GOOG $171.16 -1.05%
Meta META $472.60 +0.93%
Amazon AMZN $188.00 -0.40%
Microsoft MSFT $410.54 +0.29%
Apple AAPL $182.74 +0.19%
Nvidia NVDA $904.12 -0.16%

Jsme uvězněni v medvědím trhu kryptoměn. Čím dříve podniknete tento krok, tak tím rychleji přestanete přicházet o zisk

Pokud jste fanouškem nejrůznějších meme coinů, tak je tenhle příspěvek právě pro vás. Při brouzdání Redditem jsem narazil na názor jednoho uživatele, který se zmiňovaných meme coinů týká. Jeho myšlenka mi přijde zajímavá, tudíž se s vámi o ní milerád podělím. Může vám totiž pomoct v uchování vašich investic. 

Mají vlastně meme coiny smysl?

Viděli jsme mnoho projektů s obrovským hypem, ale bez praktického využití. Proto jsme si měli včas koupit nějaké užitečné mince, abychom profitovali z býčího trhu a zároveň se vyhnuli tomu medvědímu.

Při hledání altcoinů s dlouhodobou životaschopností hledejte projekty s přesvědčivými případy využití, významnou spoluprací a silným vedoucím týmem. Vždy nezapomeňte na vlastní průzkum.

Shiba Inu $SHIBUSD-2.4% a další meme coiny svým jedinečným přístupem změnily trh. Držitelé meme coinů mohou investovat mimo jiné do uzlů (nodes), NFT, altcoinů a staking/farming stablecoinů. 

cena Shiby se propadla o více než 30 % od začátku roku, zdroj: Yahoo Finance

Tyto projekty používají různé metody, jak nalákat lidi, aby se k nim připojili, včetně rozvoje kryptokomunit, marketingu vlivných osob a marketingu na sociálních sítích. Meme coiny se v důsledku své popularity s tématikou memů vyvinuly v relativně stabilní aktivum s nižšími riziky, z čehož investoři velmi těží. Možná bychom si měli říct ale, že místo propagace a využívání meme coinů by bylo lepší se zaměřit na projekty, které skutečně řeší reálný problém.

Jistě, meme coin vám může pomoci rychle vydělat peníze, ale zvažte dlouhodobé důsledky. Na neefektivních projektech už nikdo pracovat nebude a v této situaci budou profitovat jen velryby. Místo meme coinů zvažte projekty jako Solana $SOLUSD-4.3% nebo například Polkadot $DOTUSD-0.2%.

Konkrétně o Solaně jsem se více rozepsal v tomto článku, můžete mrknout: Solana a další kryptoměna, která se může stát skvělou investicí při blížící se recesi.

Investice do projektů, které řeší skutečné problémy, by nyní měly být prioritou každého drobného investora. Protože existuje tolik mincí řešících skutečné problémy, které z hlediska tržní kapitalizace a popularity daleko zaostávají za meme coiny, jsem zvědavý na názory ostatních lidí na meme coiny. Měli bychom některé z nich zahrnout do svého portfolia, nebo je zcela ignorovat?

Upozornění: Text je inspirovaný příspěvkem na Redditu. Samozřejmě se nejedná o investiční doporučení.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Ja som tiež proti meme takéto prijekty škodia kryptu

Rozumný článek :DDD

lepší něž doporučovat nějaké memecoiny

Nevím no...já se snažím investováním prostě vydělat. Nic šlechetnejšího za tím nehledám 😅

👍

Ještě že si těch meme coinů nevšímám 😃

Jojo, tohle taky neřeším vůbec :)

dobře děláte