S&P 500 ^GSPC 5,187.67 +0.00%
Tesla TSLA $174.72 -1.74%
Alphabet GOOG $171.16 -1.05%
Meta META $472.60 +0.93%
Amazon AMZN $188.00 -0.40%
Microsoft MSFT $410.54 +0.29%
Apple AAPL $182.74 +0.19%
Nvidia NVDA $904.12 -0.16%

Dividendový pasivní příjem až 7 % ročně, spouštíme Bulios Dividends!

Bulios Passive
1. 3. 2023
4 min read

Vážení investoři, právě spouštíme projekt, na kterém jsme pracovali několik posledních měsíců. Dlouhodobě vidíme, že mezi českými investory, tedy vámi, je obrovský zájem o dividendové akcie a logicky také o způsoby, jak z nich vytvořit opravdový pasivní příjem. A my v Buliosu své komunitě nasloucháme!

Jak na pasivní příjem skrz dividendy

Dividendová strategie s cílem dosáhnutí pasivního příjmu je oblíbený investiční přístup, který se zaměřuje na investování do společností, které trvale vyplácejí dividendy svým akcionářům. Dividendové společnosti, které jsme zvolili pro náš projekt Bulios Dividends jsou vždy zavedené a finančně stabilní firmy, s historií generování konzistentních peněžních toků.

Cílem naší dividendové strategie bude generovat investorům pravidelný pasivní příjem a zároveň poskytnout určitou ochranu proti poklesu v době poklesu trhu. Prvních deset akcií vybraných pro tuto dividendovou strategii, které na vás automaticky v rámci Bulios Dividends čekají, je směsice společností jak s velkou tak i relativně menší kapitalizací, které pokrývají různé sektory a odvětví.

Sestavili jsme totiž unikátní strategii parametrů podle které akcie vybíráme a kterou vám ve formě speciální tabulky poskytneme. Prozatím můžete níže mrknout, jaké dividendy na vás jen v základním balíčku čekají 😉 Kromě základních 10 akcií se tak můžete každý týden těšit na jeden dodatečný tip ve formě důkladné analýzy nové dividendové akcie.

Ukázka z tabulky - Dividend yield základního balíčku prvních 10 tipů

Bulios Dividends bude také každý týden posílat newsletter, který bude obsahovat nejen dodatečné informace k aktuálním pozicím, nové tipy na dividendové akcie, ale také novinky a aktuality ze světa dividend a financí, díky kterým se jako investor naučíte více o pasivním příjmu z dividend a všech dalších benefitech dividendové investování.

Co na vás tedy všechno čeká v Bulios Dividends? 👇

  • Přehled top dividendových titulů
  • Portfolio 10 firem s výnosem 6,96 %
  • Automatizovaná tabulka s realtime daty
  • Funkční strategie pasivního příjmu
  • Nové analýzy každý týden
  • Víkendový dividendový newsletter
  • Diskuzní skupina přímo na Buliosu
  • A mnoho dalšího!

Vítězná strategie Bulios Dividends! 🏆

Dividendový investor má většinou dvě možnosti, co se hledání dividendových akcií a strategií týče. Bud se může soustředit na dividendové akcie, které budou spíše méně růstové, ale budou mít vysokou dividendu nebo naopak kupovat růstové akcie se spíše menším dividendovým výnosem...

My jsme se pro Bulios Dividends rozhodli zkombinovat obě strategie a vytvořit vybalancované portfolio kombinací obou možností, které bude investorům poskytovat výrazný pasivní příjem a zároveň si bude vést dobře vůči globálním tržním benchmarkům.

Ve spolupráci s předními investičními odborníky a po dlouhodobé analýze dividendových strategií nejvýkonnějších investorů světa vytvořil analytický tým Bulios unikátní sedmibodovou strategii, podle které může každý investor najít ty správné dividendové akcie, které mu přinesou solidní výnos s minimálním rizikem.

Akce do konce března!  🔥

Jsme naprosto pevně přesvědčeni o tom, že Bulios Dividends je top služba na úrovni těch, které poskytují odborníci a analytici ve Spojených státech. I proto jsme se rozhodli, že první měsíc začneme s exkluzivní nabídkou, abyste se všichni mohli na vlastní oči přesvědčit, že tohle je ta správná cesta k pasivnímu příjmu.

229 Kč / měsíc  ❌ vs. 179 Kč / měsíc

Akce končí 31.3.2023, stačí zadat promokód "CHCIDIVI"

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Pošli článek dál, nebo si ho ulož na později.