🗓️ Săptămâna următoare în lumea investițiilor: principalele știri și evenimente!

Săptămâna aceasta voi urmări în principal datele macroeconomice din SUA. 📊 Bineînțeles că vor fi câteva companii care merită urmărite!
Iată o privire de ansamblu asupra a ceea ce va urma:

🚬 Luni, voi urmări câștigurile British American Tobacco înainte de deschiderea piețelor $BTI.

💬 Marți, vom avea date despre inflația PPI în SUA. PPI este un indicator important pentru urmărirea presiunii inflaționiste în industria prelucrătoare. Acesta va fi urmat de Discursul președintelui Fed, Jerome Powell, care este programat să înceapă la ora 16:00, ora noastră.

💹 Rezultatele vor fi, de asemenea, interesante. Printre cele mai interesante pe care le vom auzi înainte de deschiderea piețelor vor fi Home Depot $HD, Alibaba $BABA-3.1%, Petróleo Brasileiro $PBR și Sony $SONY.

📉 Ziua de miercuri va fi importantă, o să aflăm inflația prețurilor de consum în SUA, care măsoară creșterea medie a prețului bunurilor și serviciilor de consum. De asemenea, o să avem informații despre vânzările cu amănuntul și sondajul Fed din New York privind activitatea de producție .

🌐Voi urmări doar rezultatele Cisco $CSCO+0.4%, le vor anunța după închiderea piețelor.

💼Joi, vom auzi un indicator foarte important, și anume numărul cererilor de șomaj.

💹 Înainte de deschiderea piețelor, gigantul de retail Walmart $WMT+0.5%va raporta rezultatele , împreună cu producătorul de echipamente agricole Deere & Company $DE. După închiderea piețelor, mă interesează rezultatele companiei de jocuri video Take Two $TTWO, care include Rockstar Games, studioul din spatele celui mai cunoscut joc GTA V.

Trebuie să fim pregătiți, pentru că aceste evenimente o să aibă un impact semnificativ asupra piețelor !!! 💡 💡.

Ce evenimente aveți în vizor pentru săptămâna viitoare?


Voi fi cu siguranță interesat de inflație și aș dori să văd rezultatele de la $BABA-3.1%, $WMT+0.5% și $DE+0.0%. Vă mulțumim pentru prezentarea generală.

Timeline Tracker Overview