MercadoLibre: gigantul de afaceri latino-american în plină expansiune

-Gigantul afacerilor din America Latină: MercadoLibre $MELI+0.1% este un gigant al afacerilor din America Latină, adesea comparat cu "Amazonul Americii Latine", dar care oferă mult mai mult. Pe lângă site-urile sale comerciale, are și o aripă fintech înfloritoare.

-Creștere puternică:$MELI+0.1% a înregistrat de mult timp o creștere puternică, inclusiv în primul trimestru al acestui an. Veniturile au crescut cu 36%, dar și cu 94% după luarea în calcul a efectelor valutare. În special, veniturile din tranzacționare au crescut cu 113% pe o bază neutră din punct de vedere valutar, iar veniturile din fintech au crescut cu 74%.

- Rentabilitate în creștere: Marja profitului net a crescut de la 6,3% anul trecut la 7,9% în acest an, ceea ce indică nu numai creșterea veniturilor, ci și îmbunătățirea eficienței afacerii.

-Fără preț premium: în ciuda succesului companiei, acțiunile sale nu au un preț exorbitant . Prin urmare ,$MELI+0.1% își poate permite să se extindă în zona geografică a Americii Latine, care se dezvoltă rapid, ceea ce o face o acțiune atractivă pentru investitorii pe termen lung.

MercadoLibre este un exemplu de companie care profită de economia digitală în creștere din America Latină și oferă o oportunitate de investiție cu potențial de creștere pe termen lung.

MELI
$1,582.14 $1.61 +0.10%
Fair Price: $4,490.78
Nrozycvp: 62.78%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

No comments yet
Timeline Tracker Overview