V poslední době se o téhle akcii zmiňuje stále více lidí. Ano, je to asymetrická investice, takže je to v pořádku, ale není to pro mě. Ty náklady budou vždycky strašně vysoké a nevím, jestli se zaplatí.

Abych řekl pravdu, tak jsem ze začátku byl skeptický a nekupoval. Ale dnes jsem do vlaku nastoupil za 1,03$ za jízdenku. Tak uvidíme, co ukáže budoucnost a kam se dojede.

Držím se od toho co nejdál. Nemají skoro žádné vyhlídky podle mě.

Tak šéfuje tomu člověk který prý řekl - chcete se stát milionářem, investujte miliardu do vesmíru- 😉

Vnímám ji tak, že jsem ji vnímal pozitivně, když byla podstatně vejš a to byla chyba :D takže u mě je na watchlistu jménem “NIKDY”

To je fajn predikcia ceny- keď je niečo na nule, do mínusu to ísť nemôže a tak to má na grafe super vyhliadky, ale do vesmíru sa možno vôbec nepodívajú a ostanú navždy pannou, nechcel by som to ani keby im začal šéfovať Elon a ten už v tejto branži niečo dokázal...

Mám pár kusů od roku 21, odkdy se to neskutečně propadlo (ostatně jako vše) a ještě nedostalo zpátky. Byly doby, kdy jsem byl na SPCE kolem -90% 😁 Teď je to -69% 😁 S neznalostí začátečníka jsem tenkrát nakoupil, postupně zkoušel ředit ten propad, ale už jsem v tom zahučel tolik, že do tohoto spekulativního titulu aktuálně nechci rvát víc peněz. Věřím tomu, že se to jednou otočí, ale asi to bude trvat.. Zajímavá spekulace pro někoho, kdo v tom není až po uši 🙃

Timeline Tracker Overview