🖥️Acțiunile Palo Alto Networks a scăzut cu peste 6%!🌐

Palo Alto Networks $PANW este o companie americană specializată în securitate cibernetică. Produsele și serviciile lor ajută organizațiile să își protejeze rețelele și datele de amenințări precum malware, ransomware și atacuri de pe internet.

PANW
$317.31 -$2.35 -0.74%

Ieri, după închiderea piețelor, compania a raportat rezultatele, iar investitorii nu au fost prea mulțumiți. De fapt, compania a anunțat o perspectivă mai proastă pentru perioada actuală și pentru cea viitoare, reînnoind îngrijorările legate de o încetinire a cererii de servicii cibernetice.

Perspectiva călduță vine după un alt raport trimestrial dezamăgitor în februarie, când acțiunile Palo Alto Networks au înregistrat cel mai mare declin de o zi din istorie. Directorul general Nikesh Arora a declarat la acea vreme că clienții se confruntă cu "oboseala cheltuielilor" în domeniul securității cibernetice. Acest lucru a stârnit temeri că clienții își reduc bugetele în ciuda creșterii numărului de atacuri. Încetinirea se observă și în vânzările de firewall-uri, iar problema cu alte produse poate fi concurența mare și în creștere.

Pentru al treilea trimestru fiscal, vânzările totale au fost de 2 miliarde de dolari, o creștere de 15 % de la 1,7 miliarde de dolari în aceeași perioadă a anului precedent, dar aceasta este cea mai lentă creștere din 2020 încoace. Câștigurile GAAP au fost de 278,8milioane de dolari, în creștere semnificativă față de 107,8 milioane de dolari în al treilea trimestru din 2023.

PANW
$317.31 -$2.35 -0.74%
Fair Price: $336.71
Zshxmvcl: 23.27%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

🔐Concurenții sunt Fortinet $FTNT, Check Point $CHKP, Crowd Strike $CRWD+0.7%!

Ce părere aveți despre această companie? Sau vă place mai mult vreunul dintre concurenți?


O companie interesantă. Scăderea a fost decentă, dar prețul a revenit destul de mult până la sfârșitul ședinței. Se luptă să se mențină astăzi, pare o scădere. Dacă aș putea alege aici, probabil că $CHKP-0.7% îmi place cel mai mult. Dar toate companiile sunt solide. Aveți vreuna dintre ele?

Timeline Tracker Overview