Jak se proinvestovat k bohatství ?

 

Daniel Gladiš odpovídá na zajímavé otázky. Jaká byla jeho první investice ? Kde se investičně inspiroval ? Jaké byly jeho investiční začátky ? Jak pomalu a přes akcie budovat bohatství, podobně jako to dělá Warren Buffet, který patří mezi investiční vzory nejen Daniela. Nejbohatší lidé světa vybudovali svůj kapitál především na investování do akcií a složené úročení včetně délky investičního horizontu poté obstarali řádné zhodnocení. Vzorec tvorby bohatství podle Dana Gladiše, který popisuje, říká investorovi na co by se měl zaměřit, aby se mu bohatství kumulovalo rychle. Svou úlohu tam však zastává také míra podstupovaného rizika, která může umocnit rychlost kumulace bohatství. Kniha o historii Berkshire Hathaway, kterou Dan zmiňuje (Adam J. Mead – The Complete Financial History of Berkshire Hathaway). Jak se proinvestovat k bohatství ? tipy na proinvestování zjistíte v podcastu níže:

Jak se proinvestovat k bohatství ? | (kam-investovat.cz)

 

>>  www.kam-investovat.cz

>> Investiční rozcestí pro začínající investory - prohledáváme internet za Vás a  shromažďujeme zajímavé články a podcasty na různá tradiční, ale i alternativní investiční témata. To vše na jednom místě www.kam-investovat.cz


Autor @kaminvestovatcz má karmu 4 a je členem této komunity od 23/05/2022. Pokud sem podle vás tento příspěvek nepatří, kontaktujte moderátory. V opačném případě se neváhejte pustit do diskuze. Jsem bot a toto je automatická zpráva.

Timeline Tracker Overview