Nejočekávanější investiční tenisky tohoto roku !

Může to být dobrá investice pro nás investory ? Tenisky svou popularitu nezapřou. Nosí je celebrity, politici, mladí, staří, prostě je to v kurzu. Tenisky spadají do alternativních investic, pokud tedy víte, jaké tenisky na investici nakoupit. Investiční tenisky v běžném obchodě většinou nekoupíme a už vůbec ne za takzvanou Retail cenu ( maloobchodní cenu). Většinou se o investiční tenisky hraje, probíhá takzvaný Ruffle ( neboli losování). Ten, kdo bude vylosován, tak tenisky samozřejmě nedostane zcela zdarma. Zaplatí si je. Tím, že je však tenisek s investičním potenciálem limitované množství, tak se nedostane na všechny. Poptávka po nich výrazně převyšuje nabídku a to způsobuje jejich investiční potenciál.

Jaká teniska je tedy ta nejočekávanější ? Jordan 1 High OG Chicago (Lost and Found). Kdy bude v prodeji ? Kde se můžu tohoto losování zůčastnit ? Ideálně přes Nike (SNKRS) mobilní aplikaci. Potvrdíte zůčastnění se losování, vyplníte údaje o své platební kartě a doručovací adresu. Pokud Vás vylosují, tak se Vám peníze automaticky stáhnou z Vaší platební karty a pak už jen čekáte na jejich doručení. Tenisky, ale i mohou být zajímavou diverzifikací Vašeho investičního portfolia.

Nejočekávanější investiční tenisky tohoto roku ! Detaily tenisky a proč je tak populární si poslechněte ve videu níže:

Nejočekávanější investiční tenisky tohoto roku ! | (kam-investovat.cz)

>>  

>> Investiční rozcestí pro začínající investory - prohledáváme internet za Vás a  shromažďujeme zajímavé články a podcasty na různá tradiční, ale i alternativní investiční témata. To vše na jednom místě www.kam-investovat.cz


No comments yet
Timeline Tracker Overview