120'ye kadar yükselme potansiyeli olan 3 dijital bankacılık hissesi

Dijital bankacılık dünyasındaki üç şirketin potansiyeliyle ilgileniyor musunuz? Bu makalede, üç şirketin sürekli değişen bir pazara stratejik uyum sağlayarak oyunu nasıl değiştirdiğine bakıyoruz. Bu şirketlerin her birinin finansal hizmetleri nasıl ileriye taşıdığını öğrenin. Aslında, hisse senetleri yakın gelecekte önemli bir büyüme gösterebilir.

Bu şirketlerin her birinin geleneksel bankacılığı dijital dünyaya nasıl taşıdıklarına bakacağız ve benimsemeye çalıştıkları stratejileri ve teknolojik yenilikleri inceleyeceğiz.

Ally Financial $ALLY-2.5%

Dijital bankacılık ve finansal hizmetler alanında önemli bir oyuncu olan Ally Financial, bu yıl boyunca istikrarlı bir büyüme ve yenilikçi yaklaşımlar sergiliyor. Özellikle dijital bankacılık hizmetleriyle tanınan şirket araba kredileri, hisse senetlerinin piyasa değerinin 14 % yılın başından bu yana, önemli ölçüde ortalamanın üzerinde S&P 500 endeksinin en yüksek seviyesine ulaştı. Bu büyüme, sağlam finansal sonuçlar ve artan yatırımcı güveniyle desteklenmektedir.

ALLY
$38.78 -$0.99 -2.49%
Fair Price: $61.44
Bynxax: 32.71%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Ally Financial, 2024 yılının ilk çeyreğinde 103.000 yeni müşteri, toplam müşteri sayısını 3,1 milyona çıkarmıştır. Bu büyüme, güçlü bir markayı ve geniş bir müşteri kitlesine hitap eden başarılı bir pazarlamayı yansıtmaktadır. Ally ayrıca perakende mevduatlarında da bir artış olduğunu bildirdi. 145 milyar ABD Dolarıbir önceki yıla göre 2,9 milyar dolar artmıştır. Mevduatlardaki bu artış, müşterileri arasında yüksek düzeyde güven ve memnuniyet olduğunu göstermektedir.

ALLY
$38.78 -$0.99 -2.49%
Target Price
44.75 (+15.39% Upside)

Ally Financial kısa bir süre önce liderliğini değiştirdi, bu da yeni bir yön ve inovasyon yaklaşımına işaret ediyor olabilir. Michael RhodesYeni CEO, finansal hizmetler sektöründe zengin bir deneyime sahiptir ve şirketin büyüme ve gelişimine yeni bir ivme kazandırması beklenmektedir. Kendisinin liderliği ve devam eden teknolojik ilerlemeye odaklanmak ve müşteri memnuniyeti ile Ally Financial rekabetçi konumunu sürdürme potansiyeline sahiptir.

SoFi Teknolojileri $SOFI-5.0%

SoFi Technologies, yenilikçi platformuyla tanınıyor Kişisel Finans, dijital bankacılık alanında potansiyeli olan şirketler arayan yatırımcılar için ilginç bir fırsat sunabilir. Şirket, 2024 yılının ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre 908 milyon dolar gelir bildirdi. 49'luk bir artış. Şirket, 2024 yılı toplam gelirinin bir önceki yıla göre hafif bir düşüşle 2,41 milyar dolar olmasını bekliyor.

SOFI
$6.46 -$0.34 -5.00%
Fair Price: $0.50
Dmhsyb: 64.47%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Uzun vadeli stratejilerinin bir parçası olarak SoFi, gelir kaynaklarını çeşitlendirmek için aktif olarak çalışmaktadır. Yönetimde ve risk yaklaşımında yapılan son düzenlemeler, geleneksel yatırımlara olan güvenin azalmasıyla sonuçlandı. kredi̇ ürünleri̇. Şirket, 2024 yılında kredi gelirlerinin aşağıdaki gibi olacağını tahmin etmektedir %5 ila %8 oranında azalacak Önceki yıla kıyasla. Bu, daha istikrarlı ve daha az değişken gelir kaynaklarına doğru stratejik bir geçişi yansıtıyor.

SOFI
$6.46 -$0.34 -5.00%
Target Price
9.8 (+51.70% Upside)

SoFi'nin müşteri tabanı her çeyrekte büyüyor ve bu da yatırımcılar için cesaret verici bir işaret olabilir. Şirket, bu yılın ilk çeyreğinde 500.000 yeni aktif kullanıcıtoplam müşteri sayısını 3 milyonun üzerine çıkarmıştır. Müşterilerdeki bu artışa artan mevduatlar eşlik ediyor ve bu da şirketin hizmetlerine olan güvenin arttığını gösteriyor. Bu büyüyen müşteri tabanı ve çeşitlendirme stratejisi ile SoFi şunları sunabilir uzun vadeli ve sürdürülebilir büyüme.

Blok $SQ-0.3%

Eskiden Square olarak bilinen Block, aşağıdaki alanlara odaklanan bir finansal teknoloji şirketidir ödeme ve bankacilik hi̇zmetleri̇. Block, 2024 yılının ilk çeyreğine ilişkin son kazanç raporunda, analistleri geride bırakarak 5,9 milyar dolar gelir bildirdi. tahminlerini 130 milyon dolar aştı. Bu büyüme büyük ölçüde, brüt kârı bir önceki yıla göre %25 artarak 1,26 milyar dolara ulaşan Cash App'in başarılı performansından kaynaklandı.

SQ
$62.15 -$0.21 -0.34%
Fair Price: $14.53
Kobgke: 42.36%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Etkileyici gelir artışının yanı sıra Block ayrıca önemli̇ i̇yi̇leşme kârını artırdı. Hisse başına düzeltilmiş kazanç 85 sent olarak gerçekleşti. 13 sent daha fazla Wall Street'in tahmininden daha fazla. Bu finansal başarı, Block'un değişen tüketici ve teknoloji trendlerine uyum sağlamak için ticari faaliyetlerini başarılı bir şekilde dönüştürdüğünün kanıtıdır.

SQ
$62.15 -$0.21 -0.34%
Target Price
158.46 (+154.96% Upside)

Block'un stratejik gelişimi sadece mevcut ürünleri güçlendirmeyi değil aynı zamanda yeni teknolojilere yatırım yapmayı da içeriyor. Ürünlerine olan ilginin devam etmesiyle ödemeler ekosistemi ve finansal hizmetler alanında faaliyet gösteren Block, inovasyon ve ürün geliştirme yoluyla pazardaki konumunu güçlendirmeye odaklanmıştır. Nakit Uygulaması ve kişisel ve ticari müşteriler için kapsamlı çözümler sunan diğer bankacılık hizmetleri.

Uyarı: Bulios'ta birçok ilham kaynağı bulabilirsiniz, ancak hisse senedi seçimi ve portföy oluşturma size bağlıdır, bu nedenle her zaman kapsamlı bir öz analiz yapın.

Kaynak.

Máš svůj účet? Tak se přihlas . A nebo vytvoř nový.

No comments yet
Timeline Tracker Overview