Investiční analytické forum 2022 - Jaký bude další vývoj na akciovém trhu ?

Investiční analytické fórum 2022 pořádané společností XTB. Jaký bude další vývoj na akciovém trhu, co očekávat od ekonomiky, příjde recese nebo centrální banky situaci rychle vyřeší ? To a mnoho dalších zajímavých informací nabídl tento debatní panel, kde Daniel Gladiš, Aleš Vávra a Jaroslav Brychta diskutovali o světě financí, investic a ekonomiky. Ať už akcie, dluhopisy, kryptoměny či jiné alternativní investice mohou přinést zajímavé zhodnocení, avšak nesou mnohá a v některých případech i velmi významná rizika. Před jakoukoli investicí se nejdříve VZDĚLEJTE a až poté investujte !

Investiční analytické forum 2022 - Jaký bude další vývoj na akciovém trhu ?

 

>>  www.kam-investovat.cz

>> Investiční rozcestí pro začínající investory - prohledáváme internet za Vás a  shromažďujeme zajímavé články a podcasty na různá tradiční, ale i alternativní investiční témata. To vše na jednom místě www.kam-investovat.cz


Autor @kaminvestovatcz má karmu 1 a je členem této komunity od 23/05/2022. Pokud sem podle vás tento příspěvek nepatří, kontaktujte moderátory. V opačném případě se neváhejte pustit do diskuze. Jsem bot a toto je automatická zpráva.

Viděl jsem, XTB dělá fajn obsah pro investory 👍

Timeline Tracker Overview