📈💼 Zajímavé zprávy o růstu akcií v leteckém průmyslu! 🚀

Společnost Carpenter Technology $CRS-1.2% zaznamenala během března růst akcií o více než 19 %. Za tímto úspěchem stojí optimistická prezentace společnosti GE Aerospace (General Electric Company) $GE-3.5%, která přinesla příznivý výhled pro akcie zaměřené na letectví a kosmonautiku.

Carpenter Technology je předním výrobcem speciálních materiálů, slitin a titanu, přičemž polovina jejich tržeb pochází z leteckého průmyslu. Výrobky této společnosti jsou široce využívány v letectví a kosmonautice, což jí dává výhodu jak na trhu s originálním vybavením, tak i na trhu údržby, oprav a provozu.

CRS
$104.62 -$1.25 -1.18%

Vedení společnosti se domnívá, že její provozní příjmy vzrostou ze 133 milionů USD v roce 2023 na 310330 milionů USD v roce 2024 a poté na 460500 milionů USD v roce 2027.

S optimistickým výhledem trhu od společnosti GE Aerospace očekávajícím růst dodávek motorů o více než 25 % a solidní růst služeb v následujících letech, jsou vyhlídky pro společnost Carpenter velmi pozitivní. ✈️ Trh pro akcie zaměřené na letectví a kosmonautiku se zdá být příznivý a Carpenter Technology je jedním z těch, které mohou z tohoto trendu těžit. 📊💰

Slyšeli jste někdy o této společnosti? Vlastníte nějakou jinou společnost z leteckého nebo vesmírného průmyslu?⭐


„Pokud chcete být milionářem, začněte s miliardou dolarů a založte novou leteckou společnost,“ prohlásil Richard Branson, zakladatel a majitel Virgin Airlines

Timeline Tracker Overview